torstai 10. maaliskuuta 2016

Angry Birds - Go Snow

Ystävänpäivänä 14.2 Kantolan tapahtumapuistossa järjestettiin lapsille sekä lapsiperheille suunnattu Angry Birds - Go Snow ulkoilutapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on innostaa ja liikuttaa lapsia sekä heidän perheitään iloisella ja monipuolisella tavalla. Toiminta on erityisesti suunnattu 6 – 10-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan vauvasta vaariin.



Luokkamme oli avustamassa eri pisteillä, ja kerrytimme arvokasta työkokemusta tapahtumien järjestämisestä. Ensikosketuksemme ko. tapahtumaan oli jo syksyllä, kun Suomen Ladun edustajat olivat esittelemässä tapahtumaa meille.



Oma vastuualueeni oli nuotio-, sekä makkaranpaistopiste, jossa kanssani oli luokkatoverini Milla, ja Hämeenlinnanladun edustaja. Pidimme huolen, ettei yhden tulen ympärille kerääntynyt liikaa ihmisiä, ja näin estimme riskitilanteiden syntymisen. Kyselimme myös asiakkaiden mielipiteitä rupattelun lomassa, ja ihmiset vaikuttivat oikein tyytyväisiltä tapahtumaan punakoine poskineen ja hymy suineen.
   Ennen tapahtuman alkamista, kun oma pisteemme oli valmis, meitä pyydettiin tekemään kaksi isoa lumiukkoa sulkeaksemme erään tien autoilta. Tapahtuma alkoi, eikä aikaakaan, kun ihmiset olivat innostuneet muiden aktiviteettiemme lisäksi rakentamaan lumiukkoja.



Tapahtuma onnistui mielestäni hyvin. Sekä asiakkaat, että "henkilökunta" olivat iloisia, ja aika kuin siivillä. Koen saaneeni jälleen hieman lisää kokemusta. Tapahtumissa mukana oleminen on aina mielekkäimpiä asioita koulutuksessamme, ja kaiken näköisissä projekteissa on mukava olla mukana.


1 kommentti:

  1. Hei Heini, hyviä kuvia ja homma nyt "pulkassa", hienoa, t.Päivi

    VastaaPoista