maanantai 23. tammikuuta 2017

Finlandia-ketju

-Syntyhistoria

Finlandia Hotels on vuonna 1986 perustettu suomalaisista yksityisistä hotelleista muodostuva hotelliketju. Finlandia-hotelliketjuun kuuluu 17 hotellia ympäri Suomen. Hotellityyppejä löytyy aina keskustahotelleista, kylpylöistä ja kokoushotelleista aina lomahotelleihin.



-Taso ja laatu -> palvelut

Finlandia-hotelleja on 17 ja ne sijaitsevat yleensä kasvukeskuksissa. Erikoisuuksiakin on, esimerkiksi keskellä Suomenlahtea sijaitseva Utö Havshotel.
Huoneita on tarjolla useaan eri matkustustarpeeseen ja eri paksuisille lompakoille:

-edullinen economy
-mukava standard
-hemmoittelevampi superior
 -sviitti

Hotel Alba, saunallinen sviitti

Finlandia Hotelsilta löytyy lisäksi mm. perhe-, lemmikki- ja erilaisille seuroille tarkoitettuja huoneita.
Finlandialta löytyy myös vaihtoehtoja pidempiaikaiseen majoitukseen. Jokaisen huoneen hintoihin sisältyvät aamiainen, internetyhteys ja maksuto pysäköintimahdollisuus.

Imatran kylpylä Taikametsä


Hotelleista löytyy ravintola- ja kokouspalvelujen lisäksi muitakin oheispalveluja paikallisen kysyntä-ja kilpailutilanteen mukaan. Näitä oheispalveluja ovat mm. keilaus, curling, mönkijäsafari, hyvät ulkoilu-ja virkistysalueet, kuntosalit ja wellness-palvelut. Hotelleilla on myös runsaasti erilaisia vapaa-ajan paketteja, jossa yhdistyy mukavasti majoitus ja perheaktiviteetit, harrasteet, teatteri,golf, konsertit tai elämykset

Tapani Härkälä Oy, mönkijäsafari

Bonuskortti

-Kanta-asiakkuus

Finlandia-ketju tarjoaa kanta-asiakkailleen Bonuskorttia. Tilillle tallentuu ansaitut bonukset, ja niiden käyttäminen on helppoa. Bonusta kertyy kaikista hotelli- ja ravintolaostoista.



-Kansaiväliset ja kotimaiset markkinat

Kotisivut ovat käännetty myös englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi, joten näistä maista voi olettaa olevan asiakkaita. Oulun lentokenttähotelli Finlandia Hotel Airportille on kansainvälisten asiakkaiden helppo saapua.

Finlandia Hotel Airport Oulu


-Liikeidea

Finlandia-ketjun hotellit toimivat paikallisesti ja persoonallisesti omilla liikeideoillaan ja toimintatavoillaan. Hotellit ovat edullinen yksityinen vaihtoehto majoittujalle, joka arvostaa aidosti erilaisia palveluja.

Park Hotel, aula


Finlandia Hotellit on oiva paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Finlandia Hotellit tarjoavat monipuolisia puitteita pienkokouksista  jopa 400 henkilön yhtenäiseen koulutustilaan. Jokaisella hotellilla on tarjolla useita erilaisia kokouspaketteja, joita voi yksilöllisesti muokata tarpeen mukaan.

Park Hotel, kokousaula


-Kohderyhmä

Hotelleissa on huoneita eri majoitustarpeisiin ja hintahaaruka on laaja, jolloin myös kohderyhmään kuuluvat kaikki majoitusta ympäri Suomea kaipaavat. Myös yritykset kuuluvat Finlandian kohderyhmään hyvien kokoustilojen ansiosta.


-Utö Havshotel

Turussa uloimmalla merisaaristossa sijaitsevalla Utö Havshotelilla voit kokea Utön karun luonnon, mutta lämpimän ilmapiirin. Ulkosaaristo-olosuhteisiin nähden saaren majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut ovat kummastuttavan tasokkaita. Utö Havshotellista löytyy 70 hengen kokoustila ja viihtyisä ravintola, joka on tunnettu hyvästä ruoastaan. Utöseen pääsee ympäri vuoden yhteysaluksella Nauvon Pärnäisistä, ja kesällä lisäksi m/s Aspöllä Turusta Aurajoen rannasta.


Havshotel Utö opasteet

Havshotel Utö, maisema

Risut ja ruusut
+ Avulias sekä osaava henkilökunta, maittava ruoka ja sijainti sekä kaunis ypäristö saivat eniten kiitosta.
- Hinta-laatusuhde sai risuja. Alueella ei ole muita kilpailijoita, joten hinnat on mahdollista pitää korkealla.
Havshotel Utö, annos
Havshotel Utö, kattaus merinäköalalla











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti