maanantai 27. maaliskuuta 2017

TOP #3, vaihtelua

Kolmas työssäoppiviikko alkoi hotellin ravintolassa, jossa hoidimme buffetaamiaista. Kahvitimme myös kokousvieraita ja tarjosimme heille noutopöytälounaan ja iltapäivää varten tein a la carte-kattauksen ruokasaliin. Aamiaisella blokkasimme astioita, hoidimme tiskiä ja pidimme huolen, etteivät tuotteet loppuneet noutopöydästä. Yövuoro laittaa aamiaisen esille vuoronsa loppuvaiheella, ja keittiössä valmistetaan lämpimät aamuvuorossa, mutta tämä tapahtui ennen oman vuoroni alkua. Myös lounas ja kahvitus koostui suurimmaksi osaksi blokkaamisesta.

Torstaina olin respassa iltavuorossa, jonka aloitin laskemalla kassan. Tarkistin minibaarit, eli siivojilta saamani muistiinpanojen perusteella tarkistan, onko asiakas lähtiessään maksanut minibaarista nauttimansa tuotteet. Pääsin myös kirjaamaan ensimmäistä kertaa asiakkaita sisään. Takeltelin, mutta työkaverin neuvojen ansiosta tilanne jatkui sujuvasti. Anniskelin hotelliasiakkaille omatoimisesti olutta, ja opin käyttämään kassakonetta hieman sujuvammin (opin muistamaan mitä nappuloita millonkin tulee painaa). Opettelin myös päivityämään varauksen ajankohtaa. Ennen 7 alkavaa teatterinäytöstä anniskelimme sitä katsomaan tulleille asiakkaille, aulassa vilkastui.

Perjantai alkoi opettajan vierailulla, jonka jälkeen alkoi teatterin väliaika tarjoiluineen. Anniskelin jonkun verran olutta ja siideriä, kirjasin pariskunnan sisälle, sekä rahastin heidät. Ilta kahdeksalta anniskelimme seuraavan näytöksen väliajalla. Pian näytöksen jatkuttua asiakasryhmä saapui, ja kirjosin heidät sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti