sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

TOP #4, kerroksilla

Maanantaina olin iltavuorossa. Aloitin ja lopetin vuoron laskemalla kassan. Tein saapuvalle ryhmälle huonekortit valmiiks. Mikäli koko ryhmä saapuu kerralla, heidät pystytään näin majoittamaan nopeammin. Kirjasin pari asiakasta sisään ohjaajani opastuksella. Vuoron alussa aloitin makeisten inventaarion, myöhemmin tehtiin shopin inventaario loppuun. Anniskelin ensimmäistä kertaa Scandic Riihimäellä oloni aikana juomasekotuksia, kaksi gin tonicia. Aulabaarissa juomasekoituksia menee tuskin lainkaan, väkeviä juomia (kuten konjakkia) menee silloin tällöin teatterin väliajalla, ja viinejä sekä olutta menee eniten. Kahvia ja teetä menee lähes päivittäin, joita olen myös myynyt. Korjasin järjestelmästä asiakkaiden kansalaisuuksia. Oletuskansallisuus järjestelmän mukaan on suomalainen. Se täytyy muuttaa ulkomaalaisten asiakkaiden kohdalla, ettei tilastot herjaa suomalaisten lisääntyneestä matkailusta.

Torstaina olin ensimmäitä kertaa kerroksilla siivoamassa. Aamupäivän petasin sänkyjä, siivosin roskia, pyyhin pölyjä ja imuroin. Ruokatauon jälkeen siivosin vessat, lavuaarin, suihkun ja lattian. Lopulta veimme likaiset pyykit, astiat ja roskat, ja täytimme kerroksien liinavaatevarastot. Päivä meni nopeasti touhutessa.

Viikonloppu alkoi rauhallisesti, vain 4 saapuvaa majoittujaa. Laskin kassan sekä saapuessa, että lähtiessäni vuorosta. Purin kuorman salaatteja ja eväsleipiä aulan shoppiin. Vein kahteen huoneeseen VIP-lahjan. Illalla oli teatteri näytös, jota ennen ja jälkeen, ja jonka väliajalla anniskelin hieman mietoja alkoholijuomia ja viinejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti