keskiviikko 10. toukokuuta 2017

#TOP4, mötikkä

Poikkeuksellisesti olin maanantaina töissä, sillä oli vappu. Tein alkoholittoman karpalomehu+sooda-juoman. Kaunis sää houkutteli terassin täyteen, päivän sai blokata astioita terassin uloimmistakin pöydistä ja yläterassilla oli väkeä iltaan asti. Rullasin taas aterimia, tein ja tarjoilin baariruokaa pöytiin. Suosittelin asiakkaille Coronaa limellä, he pitivät siitä. Anniskelin salmarishotin. Opin myös, ettei A-olut olekaan alkoholitonta olutta, vaan nelosolutta.

Torstaina 4.5 minulla oli asiakaspalvelunäyttö. Päivä oli rauhallinen, mutta asiakkaita oli. Myin hanatuotteita ja kahvia. Alkavaa MM-lätkän kisakatsomoa varten yläterassille hommattiin valkokangas, pyyhin sen. Pilkoin uusia limejä ja sitruunoita nahistuneiden tilalle. Tein mustikkashotteja.

Lauantaina Rantakasinolla esiintyi bändi, joka soitti Mötley Crüeta suomeksi, se toi rock- ja metallihenkisiä asiakkaita, mutta sisäänpääsymaksu karsi muita asiakkaita. Illan aikana shotteja meni tavallista enemmän, lähinnä mustikkashotteja ja salmarishotteja. Vastuullani oli pitää huolta tuotteiden riittämisestä kylmähyllyssä ja auttaa myynnissä, niin teinkin. Tein valkovenäläisen pohjan (50%kahvilikööriä + 50% koskenkorvaa). Valmistin ja anniskelin valkoveäläisiä.

Sunnuntai valmistin ja anniskelin kossurusschianin, kelkan ja minttushotteja. Anniskelin myös hanatuotteita ja tuotteita kylmiöstä. Blokkasin, pyyhin pöytiä ja tyhjensin tuhkakuppeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti