keskiviikko 3. toukokuuta 2017

#TOP2, anniskelua ja blokkausta

Työviikko alkoi keskiviikkona. Tiskasin Torikahvilaan meneviä astioita. Otin mainoskuvan kesän uutuussiidereille, joka päätyi Rantakasinon instagram-tilille. Anniskelin tuotteitamme, ja blokkasin astioita ja tiskasin.

Torstaina tuuli kaatoi aurinkovarjon, joten korjattiin se yhteistuumin syrjään, ja suljettiin vielä pystyssä olevat varjot. Kaadoin viemäriin tuotteita, joiden parasta ennen-päiväys oli mennyt jo.  Jotta baariruoka-annoksen valmistuttua se saadaan asiakkaalle nopeasti, rullasin aterimia paperiin valmiiksi. Anniskelin, blokkasin ja tiskasin.

Perjantaina opettaja kävi, ja tilasi alkoholittoman drinkin, ei kovi makeaa (murskasin limeä, laitoin jäätä, ginger alea ja spriteä. Tein rakentamalla). Pyyhittiin toisen harjoittelijan kanssa terassipöytien jalat. Suosittelin uutuussiideriä, Pryksmestarin ahomansikka+raparperia, 2 asiakasta otti neuvostani vaarin. Anniskelin mietojen lisäksi jaloviinashotteja, koskenkorvaa kokiksella ja jägermaistershotteja. Blokkasin ja tiskasin.

Lauantaina kärsin ruokamyrkytyksestä.

Sunnuntaina vein lasit roskiin kuulosuojaimien kanssa. Myin kahvia, alkoholitonta siideriä, jäätelöä ja hanatuotteita lähes iltaan asti. Annsikelin, blokkasin ja siivosin.

Tällä viikolla tekemiäni juomasekoituksia tekotapoineen:

Irish coffee, rakennetaan, kerma kerroksittain
Valkovenäläinen, rakennetaan
Sangria-kannu, rakennetaan
Kossukola, rakennetaan
Kossubattery, rakennetaan
Päivin holiton, rakennetaan, lime murskattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti