tiistai 30. toukokuuta 2017

Viimeinen

Keskiviikkona anniskelin suosituimpia tuotteitamme, blokkasin astioita, tyhjensin tuhkakuppeja ja pyyhin pöytiä.

Torstaina opin, että monissa baareissa hanoista tulee 0.4l halvempaa olutta, kun taas meillä hanoista saa 0.5l laadukkaampaa Karhua. Jynssättiin keittiö toisen harjottelijan kanssa viimesen päälle. Valmistin kelkkoja.

Perjantaina valmistin karpalomehua vodkalla ja monia shotteja, kuten fisuja, salmareita ja ässämixejä. Suosittelin empivälle asiakkaalle Prykmestarin uutuussiiderin, ahomansikka-raparperin.

Lauantaina valmistin kelkkoja ja pari minttukaakaota. Anniskelin suosituimpia tuotteita, blokkasin astioita, tyhjensin tuhkakuppeja ja pyyhin pöytiä. Ennen sulkemista tyhjensin roskikset, suljin videotykin ja tv-näytöt, ja siivosin keittiön, sammutin uunit ja sammutin tiskikoneen.

Sunnuntaina tein kanakoreja, makkarakoreja ja pizzaa, sekä tarjoilin pöytään. Blokkasin astioita ja anniskelin suosituimpia tuotteitamme. Tein myös rommicolan.

Viihdyin Rantakasinolla hienosti ja pidin työstä ja työkavereista. Opin baarityöskentelyn perusteet mielestäni hyvin, ja arvioinnin sekä saamani palautteen mukaan muutkin ovat samaa mieltä. Työssäoppini on nyt ohi, ja pian valmistun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti