tiistai 7. huhtikuuta 2015

atto ohi

Vuoden viimeinen atto-jakso on vihdoin ohi, päästiin viettämään (surullisen lyhyttä) pääsiäislomaa. Kokonaisuutena jakso meni hyvin, muutama kurssi heikosti, mutta niitä kompensoi muutama hyvinkin onnistunut kurssi.

Olemme muutaman lukioluokkalaisemme kanssa keskustelleet, kuinka meitä on aloitettu valmistamaan ylioppilaskirjotuksiin kovin aikaisin, ja kuinka olemme muutenkin olleet varsin tyytyväisiä opetukseen. Täällä opettajat kohtelevat opiskelijoita henkilöinä, toisin kuin lukiossa ollessani pistin merkille meidän olevan todella monelle opettajalle johdettavaa karjaa, ymmärtäähän sen, siellä kun ryhmät ovat niin isoja. Täällä (ainakin melkein) jokainen opettaja osaavat liittää nimen kasvoihin ja luonteeseen, ja vähintäänkin ryhmänohjaaja pitävät huolen mussukoistaan. (Myönnä Helinä, me ollaan ihania)

Olen tavattoman huojentunut tämän jakson olevan nyt ohi! Nyt tiedän, miten homma toimii ja kuinka se kuuluu hoitaa. (Note to self: ensi atto-jaksossa tee töitä läpi jakson, muuten ne kasaantuvat viimeisille viikoille ja ne stressaa. Otherwise, you're doing well!) Minulla on nyt syksyyn asti aikaa viettää lukiovapaata elämää ennen kun on aika ottaa jälleen kunnolla niskasta kiinni ja päntätä yleissivistävää tietoa aivolohkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti