sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Työelämässä

Ensimmäinen viikko takana ja olen tyytyväinen. Mielestäni olen päässyt Mondon työrytmiin kiinni varsin hyvin, tiedän mitä missäkin välissä kuuluu tehdä, ja millä voi tappaa aikaa hiljaisina ajan jaksoina seisokelun sijaan.

Pitkin päivää hoidettavia hommia on tietenkin tiskaaminen, pöytien pyyhkiminen ja paikalla olevien asiakkaiden palvelu. Ja hymyileminen, sitä saa tehdä poskipäiden puutumiseen asti ja vähän pidempään. Muutaman kerran päivässä roskat kiikutetaan roskikseen ja kahvin purut biojätteeseen. Asiakkaan halutessa kootaan komeat salaattiannokset ja kassaakin olen oppinut käyttämään.

Työkaverini ovat mukavia, ja olen kerennyt jo tutustua heihin hieman paremmin. Aamuvuoroja kanssani  on useampana päivänä tehnyt tummatukkainen ja supliikki tapaus, kun taas puolenpäivän maissa kuvioihin astelee rento ja iloinen nuori nainen. Ja tietenkin aamuisin paikalla on paikan omistaja.


1 kommentti:

  1. Hei Heini, hienoa blogitusta ja kuvat ovat aina kivoja :) Olet päässyt hyvin töihin kiinni, ja hymy on tärkeää kuten blogissasi kirjoitat. Jatka samaan malliin. Jos vielä täydentäisit hieman tuota ensimmäisen viikon tehtävää eli ota selvää, mitä asiakaslähtöisyys tarkoittaa omassa työssäoppimispaikassasi ja kerro siitä omassa blogissasi. :) t.Päivi

    VastaaPoista